La teva alegria, la meva.

La teva alegria, la meva. El LEMA d’aquest curs.

El lema d’aquest curs que ens proposa Pastoral gira en torn a l’alegria. Una alegria que es manifesta en les festes en els nostres col·legis. Temps per a la trobada, la convivència i l’alegria.

La teva alegria és la meva… Fer possible l’alegria en l’altra persona és el camí per assolir la nostra alegria.

LECTURA DEL CARTELL

La meva alegria no és completa si tu no ets feliç.

Quan jo només em preocupo de la meva felicitat sóc egoista. Només penso en mi, no miro els altres, no sé ni què passa al meu voltant. És com quan estic pendent només del meu mòbil i no me n’adono del que passa al meu costat.

Quan estic atent als altres i veig si tenen alguna necessitat (li manca el llapis, o una goma d’esborrar, o no li surt l’operació…). Llavors quan els ajudo o simplement els somric, em sento bé, sempre. Perquè la felicitat que sento és autèntica.

Quan una persona riu, de veritat, ens contagia el seu riure perquè és compartit. Quan riem junts, riem més plenament. Quan les persones que tinc al meu costat estan alegres jo també ho estic. Junts tot és més fàcil, junts tot és possible i podem arribar més lluny. Perquè quan tu ets feliç, jo ho estic també.

Ja ens ho deia Jesús, d’aquella manera que té Ell de dir les coses: estima els altres com a tu mateix (Lc 10,27) perquè si estimes els altres com tu mateix t’estimes, la teva alegria serà la meva alegria.

 

índice

25 Anys de PROIDE

Calendari
octubre 2017
dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
« set   nov »
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR