La Salle a casa. Seguim!

Benvolgudes famílies,

Esperem  que la salut sigui present a les seves llars. Desitgem que la situació actual acabi el més  aviat possible per tal de poder retornar a la normalitat.  Ens posem al seu costat i restem a la disposició de totes les famílies de l’escola, especialment aquelles que han patit situacions personals delicades en les darreres setmanes.


Així que han anat passant els dies, tots plegats ens hem anat acostumant a la nova situació. Des de l’escola  es van anar prenent decisions sobre el funcionament de cada etapa.  Els mestres han dissenyat una estratègia i activitats per seguir aprenent de manera virtual, però sobretot, per fer palès l’acompanyament dels professors i tutors.


Per això, volem donar-te les gràcies. Gràcies per aixecar-te cada matí en aquest món nou i vestir-te amb el teu millor somriure, per preparar-te des de casa, proposar, contestar, fer, connectar-se i fer possible que l’activitat educativa continuï. Gràcies per compartir iniciatives, per engegar projectes, per ser pacient, per donar els teus millors consells, per participar i per animar a tots/es a participar. Gràcies per fer-ho fàcil en temps difícils. Gràcies per ser company/a, per ser família, per ser tu. I gràcies sobretot, per ser peça essencial d’aquest projecte que anomenem La Salle i per fer possible que junts/es superem moments complicats com els que ens toca viure i celebrem la sort de pertànyer a la gran família lasal·liana.


T’animem a seguir caminant per aquest camí, i t’acompanyarem en el recorregut, donant-te suport i reconeixent la gran feina que estàs fent, sigui quin sigui el teu rol.


Es reprenen les classes, però a distància seguim fent esport, a més, a casa, potser hem descobert noves aficions i una llarga llista de coses que segueixen endavant. Nosaltres creiem que l’educació no formal també és essencial, per això, reprenem la nostra activitat de forma virtual i també oferirem a les xarxes socials propostes voluntàries.

Bona recta final!