A La Salle seguim aprenent, seguim ensenyant!

Benvolgudes i benvolguts,

vivim un cas d’excepcionalitat pel que fa l’afectació del coronavirus. A l’escola, tenim la gran sort de comptar amb una potent plataforma, SalleNet que ens possibilita que els professors, alumnes i famílies segueixin connectats i que pugui continuar el procés d’ensenyament – aprenentatge.

Aquest dies a casa, recomanem que trobeu l’equilibri entre els jocs de taula, les converses en família, les sèries de Neflix, els balls de TikTok… i les tasques escolars.

Els professors i professores de l’escola han dissenyat tot tipus d’activitats: classes on line en format vídeo i audio per explicar alguns conceptes i presentar activitats, qüestionaris online per consolidar, aprendre, investigar, fòrums que permeten la interacció entre els alumnes per fer debats, comentar dubtes… En definitiva, activitats perquè els alumnes puguin seguir aprenent, això sí, d’una manera diferent.

Tenim un gran repte per endavant! També aprendrem a ser autodidàctics, responsables, a regular i organitzar el temps dedicat als estudis… Entre tots ho aconseguirem!

Consulteu els grups de SalleNet de totes les assignatures, és on els professors i professores estan dissenyant i facilitant-vos tots els recursos necessaris per aquests dies.

Cuideu-vos molt i mai perdeu les ganes d’aprendre!