menu x

Activitats d’estiu 2020

Benvolgudes famílies,

Han arribat les merescudes vacances d’estiu per a tots i totes! Temps per gaudir d’activitats amb la família i els amics, excursions, descobrir llocs nous… i també una bona oportunitat per seguir aprenent.

Els professors i professores de cada etapa han preparat unes recomanacions d’activitats, propostes d’exercicis, recursos… amb la finalitat de repassar i consolidar continguts.


Els treballs d’estiu pels alumnes d’ESO que han suspès alguna matèria són obligatoris i s’han de presentar el primer dia del  curs 20-21.

Els treballs de consolidació pels alumnes d’ESO que han aprovat són voluntaris, tot i que recomanem que es facin. Els treballs fets s’hauran de presentar voluntàriament el primer dia de classe al tutor/a corresponent.

Els alumnes de sisè els tutors/es dels quals decideixin que cal fer un treball competencial preparatori per a l’ESO hauran de lliurar obligatòriament aquesta feina al començar el nou curs


En aquest recurs web només trobareu el material necessari per a dur a terme les recomanacions de les diferents etapes educatives. Per qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb l’escola pels mitjans oficials (SalleNet i correu electrònic). Els treballs s’hauran de lliurar el mes de setembre, les bústies d’aquesta web estan desactivades així com els comentaris privats. Així doncs, aquest recurs NOMÉS serveix per DESCARREGAR el material que fa referència a les tasques proposades per aquest estiu. Per accedir-hi cal dirigir-se a l’apartat TREBALL DE CLASSE.


INSTRUCCIONS PER ACCEDIR AL MATERIAL

  • PAS 1. Accediu al recurs GOOGLE CLASSROOM
  • PAS 2. Premeu + a “Crea la teva primera classe o uneix-t’hi” o escolliu l’opció ENTRA EN UNA CLASSE.
  • PAS 3. Introduïu el codi d’accés qinoblu
  • PAS 4. Per accedir al material de cada etapa cal anar a TREBALL DE CLASSE.

Bones vacances d’estiu!