CEBA, molt més que esport

El CB Adepaf és una entitat esportiva dedicada a la pràctica del bàsquet a la ciutat de Figueres. Fou creada el 1957 i va ser el primer club català a incorporar jugadors americans a la seva plantilla. El Club gaudeix d’una llarga trajectòria d’èxits esportius tant en categoria masculina com femenina, i ha estat el trampolí de jugadors de primer nivell com Xavi Vallmajó (exjugador ACB) o Jordi Trias (exjugador ACB).

Des de l’entitat esportiva volen crear una xarxa d’equips escolars que practiquin el bàsquet de forma setmanal com a activitat extraescolar, i motivar els participants amb una lligueta anual de caire lúdic i festiu que engresqui pares i fills. La nostra escola, La Salle Figueres, forma part d’aquesta xarxa d’equips amb un èxit de participació.

A més, pretenen transmetre els valors positius associats a l’esport i, alhora, que serveixi com a mecanisme per a la cohesió de les diferents realitats socials escolars de casa nostra. Per tant, és un projecte integrador tant en l’àmbit esportiu, com en el social i el cultural, que té com a objectiu aportar un valor afegit a l’activitat extraescolar de bàsquet que realitzen algunes escoles.

En el següent vídeo podeu observar-ne algunes de les imatges.