Dia de La Salle. Recull d’imatges

A La Salle Figueres, quan s’apropa el mes de Maig, celebrem el Dia de La Salle. La jornada sempre comença amb un moment entranyable i especial: ens reunim tota l’escola (alumnes, professors, personal de serveis…) al pati per cantar cançons, fer lectures… Tot seguit, els alumnes participen en diverses activitats, per etapes, que han estat preparades pels professors i professores. Tallers, manualitats, jocs, balls… una jornada diferent i festiva.

Enguany, no hem volgut perdre aquesta celebració tan nostrada. A La Salle ens definim com una gran família, perquè ens en sentim. Sentim que formem part d’una comunitat de persones a les que ens uneixen moltes coses… les ganes d’aprendre, les ganes de créixer, les ganes de ser millors, les ganes d’ajudar als altres… Som de La Salle.

Aquest any, no ens podrem trobar al pati de l’escola… però sí que portarem a terme tota una sèrie d’activitats, dinamitzades pels professors i professores. El Dia de La Salle serà virtual, però ens sentirem molt a prop els uns dels altres malgrat les circumstàncies.

Al vespre, celebrarem l’encesa solidària de manera virtual. Us convidem a formar-ne part. Teniu la informació a la web de l’escola i a les xarxes socials. Ens ajudeu a PASSAR LA LLUM?

Com a famílies de l’escola, us convidem a tots a la festa!

Els mestres han proposat diferents activitats a cada etapa a SalleNet.

Podeu fer el seguiment a les xarxes socials. Instagram i Twitter. @sallefigueres

També fem vostre un missatge del director per tots els alumnes de l’escola i els professors també us desitgen un bon Dia de La Salle.

A més, podeu veure les estrelles de La Salle que han creat els alumnes de l’escola (a partir del dia 30 d’abril) amb el lema SOC DE LA SALLE.

Per acabar, si voleu ser els primers en rebre les notícies de la web us podeu subscriure al canal de difusió del Telegram de l’escola.