Diada de Germanor 2020. Premis.

Diada de Germanor 2020


Benvolguts i benvolgudes alumnes, famílies, professors i personal de serveis,

Com bé sabeu, quan arriba el bon temps i ens aproximem a final de curs, a l’escola es porten a terme esdeveniments que ja estan molt arrelats i ens identifiquen com a escola. I malgrat les circumstàncies, hem volgut continuar fent aquestes activitats amb les que gaudim cada curs.

Vam començar celebrant confinats el Dia de La Salle i l’encesa solidària virtual i aquest diumenge hem caminat amb el dorsal de la VI SalleTrail. Gràcies a tots per la vostra participació! Entre tots ho hem fet possible i ens hem sentit a prop els uns dels altres.

Dissabte dia 30 de maig hem celebrat La Diada de Germanor! En circumstàncies normals, haguéssim omplert el pati de l’escola de jocs, tallers, exhibicions, música, color, solidaritat… nens i nenes, nois i noies, pares i mares… asseguts prenent la fresca i compartint estones boniques amb la comunitat educativa.


Enguany, un grup d’alumnes de 4t eso i l’AMPA de l’escola us han proposat activitats confinades. Totes elles preparades amb entusiasme i dedicació.

Més de 200 alumnes hem participat a alguna de les activitats proposades. Moltes gràcies!

Us deixem un resum de la vostra participació i el sorteig dels premis! Gràcies a tots i totes i felicitats als guanyadors!

Per recollir el premi us heu de posar en contacte amb comunicacio@figueres.lasalle.cat


PREMIS

Les alumnes de 4t eso han fet un sorteig a l’atzar entre totes les fotos que hem rebut de les manualitats del matí i dels postres del sopar de Germanor. Premi:

Un val per la llibreria Bookman per a cada etapa.

Una tarjeta regal de 20 euros de l’Abacus pel primer guanyador del kahoot de cada etapa escolar.