Diada de Germanor

Benvolguts i benvolgudes,

enguany, tornarem a celebrar la Diada de Germanor des de casa. Tot i que no ens podrem trobar junts al pati de l’escola, creiem que hem de seguir celebrant una festa que tant ens caracteritza. Per aquest motiu, hem dissenyat una proposta d’activitats senzilles que es poden fer des de casa. Us animeu a participar a la Diada de Germanor?

Participa a alguna de les activitats, envia’ns una imatge o petit vídeo a comunicacio@figueres.lasalle.cat i participa al sorteig d’un val per l’Abacus.

TERMINI: 30 de maig

PROGRAMA

29 maig 2021

Un grup d’alumnes de 4t eso, dins el projecte Aprenentatge – Servei, ha dissenyat unes activitats per als nens i nenes de primària.

PRIMER i SEGON DE PRIMÀRIA

MANUALITATS

Els alumnes de primer i segon de primària han rebut un sobre amb material per a fer manualitats. Esperem que gaudiu de l’experiència!

TERCER A SISÈ DE PRIMÀRIA

REPTES I ACTIVITATS

Els alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària han rebut un díptic amb una proposta d’activitats senzilles per fer a casa.

Aquests són només alguns dels recursos que t’ajudaran a gaudir de la Diada de Germanor a casa. Deixa volar la teva imaginació i participa!

La Diada de Germanor també es porta a terme gràcies a l’AMPA de l’escola.