Eduemprèn

La Salle Catalunya i la Universitat Ramon Llull porten a terme el projecte Eduemprèn  amb l’objectiu d’estimular les habilitats emprenedores dels joves compromesos amb el seu entorn i donar als estudiants eines per crear el seu propi projecte d’emprenedoria social, trobant un problema real al seu entorn, valorant la seva viabilitat i transformant-lo en una realitat.


Per aquest motiu un grup d’alumnes de 3r d’ESO ha compartit un enllaç en directe amb l’escola Saint Ignatius de Sant Francisco per verificar l’escalabilitat del seu projecte en una realitat diferent. L’objectiu és estimular les habilitats emprenedores dels joves compromesos.


En aquests moments d’incertesa, els entorns virtuals d’aprenentatge ens faciliten la creació d’activitats educatives amb les seves pròpies eines o bé incorporar i referenciar elements externs. Per tal de poder motivar el nostre alumnat i poder arribar de diferents maneres a les diferents formes d’aprendre iniciem un nou model per adquirir nous coneixements en situacions diverses