Escola de famílies. Cicle de xerrades.

La Salle Figueres ofereix un programa de formació per a pares i mares interessats en millorar les seves habilitats per educar els seus fills i filles.  Aquest  programa pretén ajudar-los partint de les seves necessitats, de les dificultats quotidianes i de les seves capacitats, i ho fa des del diàleg, la reflexió conjunta i el acompanyament d’experts.

Les xerrades volen ser un espai d’intercanvi d’experiències i de coneixements entre professionals de l’educació i psicòlegs i famílies amb fills d’edats similars. Un punt de trobada per comentar, reflexionar, compartir dubtes, neguits i vivències personals vinculades a l’educació que ens ajudarà a augmentar la confiança i la seguretat en la relació familiar.

Properament, amb la col.laboració de l’AFA de l’escola, La Salle ofereix tres xerrades presencials obertes al públic en general:

26 de gener a les 17:30. Aprendre a jugar amb peces soltes a càrrec de l’equip docent d’Infantil. És un taller per infants acompanyats d’un adult. Aforament limitat.

29 de gener a les 20h. Els hàbits que els faran feliços a càrrec d’Alba Castellví, educadora, sociòloga i mediadora de conflictes.

21 de febrer a les 20h. Menjar sa per créixer sa a càrrec de Blanca Ribot Serra, nutricionista humana i dietètica.

Les xerrades volen ser un espai d’orientació per aprendre criteris i pautes educatives que afavoreixin el desenvolupament integral dels infants i joves i on descobrirem que educar és un camí que, pares, mares i fills, han de recórrer i gaudir plegats. Les xerrades són obertes al públic en general i són gratuïtes. Requereixen inscripció

CreaEscola Quality Certificate for Education Website