Escola de famílies. Cicle de xerrades.

La Salle Figueres ofereix un programa de formació per a pares i mares interessats en millorar les seves habilitats per educar els seus fills i filles.  Aquest  programa pretén ajudar-los partint de les seves necessitats, de les dificultats quotidianes i de les seves capacitats, i ho fa des del diàleg, la reflexió conjunta i el acompanyament d’experts.

Les xerrades volen ser un espai d’intercanvi d’experiències i de coneixements entre professionals de l’educació i psicòlegs i famílies amb fills d’edats similars. Un punt de trobada per comentar, reflexionar, compartir dubtes, neguits i vivències personals vinculades a l’educació que ens ajudarà a augmentar la confiança i la seguretat en la relació familiar.

Properament, amb la col.laboració de l’AMPA de l’escola, La Salle ofereix tres xerrades virtuals obertes al públic en general:

18 de gener a les 20h. Menjar sa per créixer sa a càrrec de Blanca Ribot Serra, nutricionista humana i dietètica.

27 de gener a les 20h. Límits i explosius emocionals a càrrec de Judit Besora, fundadora de La Tribu i graduada en Peaceful Parenting.

1 de febrer a les 20h30. Addiccions a les tecnologies a càrrec de Narcís Heras, psicòleg especialitzat en addiccions.

Les xerrades volen ser un espai d’orientació per aprendre criteris i pautes educatives que afavoreixin el desenvolupament integral dels infants i joves i on descobrirem que educar és un camí que, pares, mares i fills, han de recórrer i gaudir plegats. Les xerrades són obertes al públic en general i són gratuïtes. Requereixen inscripció