Escola de famílies

Benvolgudes famílies,

Des de l’escola La Salle Figueres seguim apostant per una educació integral dels nostres alumnes. També, un dels trets distintius del nostre caràcter propi és la relació família – escola. Sens dubte, creiem que hem de treballar agafats de la mà per ajudar a créixer amb força als nens i nenes de l’escola.

Per aquest motiu, un curs més, oferim l’”Escola de famílies” amb una àmplia oferta de xerrades, tallers i espais de trobada per a pares i mares de les tres etapes educatives. Aquestes xerrades les obrim a la ciutat també, com a escola compromesa amb la comunitat educativa de la comarca.


El proper dimarts 13 de desembre a les 20h, portarem a terme una xerrada virtual sobre les festes nadalenques a càrrec de Judit Besora, fundadora de La Tribu.

Els Reis: conciliar màgia i veritat

Cada vegada som més els pares i mares que ens adonem de la importància de posar consciència a la manera com celebrem la tradició dels Reis. Volem viure-la al màxim, perquè recordem com n’era de màgic quan érem petits, però a la vegada, no volem haver d’acabar dient-los que els hem estat enganyant tots aquests anys, que tot plegat és una farsa que hem orquestrat els adults. Els Reis: conciliar màgia i veritat A vegades ens sentim empesos a tirar endavant amb aquest engany ‘innocent”, amb l’esperança que, quan arribi el moment, la seva confiança en nosaltres no en surti malparada. Però, i si existeix la manera de viure la màgia d’aquesta festa tant arrelada, sense haver de caure en la mentida? I si hi ha alguna manera per enfocar la temuda conversa, de manera que no trenqui cors, sinó que sembri il·lusió?

Per poder assistir-hi cal inscripció prèvia: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

El mateix dia de la xerrada es rebrà per correu electrònic l’enllaç per poder-se connectar a la xerrada.

A mesura que s’aproximin les dates de noves xerrades i tallers, informarem dels continguts, les dates i el procés d’inscripció.


Esperem que sigui del vostre interès.