Benvinguts a la web de l'escola
La Salle Figueres

Som un centre educatiu privat-concertat per la Generalitat de Catalunya situat a la ciutat de Figueres amb un projecte educatiu actual, modern, integral i innovador que respon a les necessitats socials i laborals del moment, sense oblidar la vessant humana.

La Salle Figueres compta amb uns 850 alumnes aproximadament de Figueres i comarca. Amb aquestes característiques, el centre i els seus professionals mantenim les qualitats d’escoles petites com el seguiment individualitzat dels alumnes i la proximitat, a través de les tutories individuals, grupals i l’orientadora pedagògica i a la vegada incorporarem característiques positives d’escoles grans com són la relació social amplia, reflex de la societat, desenvolupament de l’autonomia i independència personal, recursos enriquidors i relacions en l’àmbit europeu a través de diferents activitats que trobareu explicades a les diferents seccions del web.

Sabina Llavero Subirats

Directora de La Salle Figueres

Qui som

La Salle Figueres compta amb més de 100 anys d’història. Actualment la nostra escola fa un esforç constant en el camp de la innovació pedagògica en els àmbits de les noves tecnologies, els idiomes estrangers, les estades internacionals, el desenvolupament de la creativitat, el talent i el treball cooperatiu i el projecte de qualitat. Bona mostra d’aquest treball constant ha estat reconegut per diferents institucions tant locals com a escala nacional amb l’atorgament de diversos premis i certificacions.

D'on venim

L’any 1904 els Germans de La Salle, que ja s’havien estès per França, Itàlia, Canadà i altres països van arribar a la nostra comarca instal·lant-se a Llers, per obrir un centre educatiu amb el mateix esperit que La Salle va voler per a la seva obra: esperit de fe i de zel, que es concreta, per part dels Germans, en la consagració a Déu i en el lliurament de tota la seva persona al món educatiu i per part dels educadors seglars i col·laboradors, en l’assumpció dels tres grans valors que defineixen el nostre Institut: Fe, Servei i Solidaritat.

Comunitat educativa

En l’actualitat la Salle Figueres continua desenvolupant un projecte educatiu actual, modern, innovador, compromès amb la societat i interessat en formar persones en sentit ple amb l'ajuda de la nostra Comunitat Educativa.

  • Claustre de professors/es i mestres
  • Personal d’Administració i Serveis
  • Monitors
  • AMPA

Millora continua

La Qualitat és una manera de treballar que compartim totes les escoles La Salle i que ens porta a buscar la millora contínua dels nostres processos, del nostre dia a dia. Per aconseguir-ho, revisem i avaluem constantment la nostra tasca educativa amb l’objectiu d’oferir un ensenyament de qualitat compromès amb la millora contínua, on el centre és l’alumnat.

Promovem una reflexió permanent sobre la nostra proposta educativa. Mitjançant aquesta avaluació, recollim la informació concreta sobre la dinàmica de l’escola, els processos desenvolupats, els resultats i sobre altres aspectes educatius que són importants per dur a terme la nostra tasca.

La Salle a tot el món

L’ARLEP és l’associació que agrupa La Salle d’Andalusia, Bilbao, Catalunya, Madrid, València-Palma i Valladolid. En total, la xarxa està formada per més d’un centenar de centres d’Espanya i també de Portugal.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website