La ciència a l’escola

Un dels objectius de l’escola és fomentar l’interès dels nostres alumnes vers les ciències. Per tal de poder-ho aconseguir, és molt important la base que ens proporcionen els diferents llibres de text i la visió del professor que els acompanya i ho complementem implicant els alumnes en projectes i experiències científiques per tal de mantenir-los motivats.


Aquest curs, tenint en compte la situació que vivim degut al Coronavirus, hem volgut donat un gir al treball de la matèria de science i endinsar als alumnes en un projecte d’investigació en el que es convertiran en veritables científics, aplicant el mètode clau de qualsevol investigació i experimentant per ells mateixos com es duu a terme una recerca de debò.


Gràcies al repte que ens proposa el programa de divulgació científica Recerkids, els alumnes de sisè de l’escola elaboraran una investigació amb l’ajuda de la seva professora i la col·laboració d’una especialista de secundària que els guiaran durant tot el procés.


L’aventura acabarà amb la presentació de les conclusions en un Congrés Científic on investigadors valoraran la feina dels nostres alumnes.