Llibres de text 22-23

L’escola posa a la vostra disposició la botiga on line per comprar llibres de text i llicències digitals del material virtual. Els alumnes es trobaran els seus llibres a classe el primer dia d’escola. El termini per adquirir els llibres de text és el dia 16 d’agost.


Adquirir els llibres al col·legi permet la comoditat de la família en el fet que no s’ha de preocupar per la dificultat que suposa anar a buscar els llibres en diferents llocs o estar pendent del llibre que s’ha exhaurit. Així, l’alumne troba els llibres a sobre la seva taula de l’aula el primer dia de classe. També cal saber que el petit marge que genera la venda de llibres s’inverteix en millores en la infraestructura del centre i en conseqüència reverteix en tots els alumnes, els seus fills/es. Tots els llibres tenen un 5% de descompte.


Botiga virtual per reservar i pagar els llibres de text

L’adquisició dels llibres es realitza a través de la botiga virtual que és accessible des de la pàgina web de l’escola. No caldrà venir a l’escola a fer cap tràmit, tot i que restarem a la seva disposició en cas de necessitat tots els matins laborables de 9:00 a 13:00 h tant el mes de juliol com l’agost. S’haurà de fer el pagament amb tarja de crèdit.

FES LA TEVA COMANDA


Codi per accedir a la web:  SFIGUERES

Forma de pagament : Visa

Enguany tots els llibres en format paper tenen un 5% de descompte ja inclòs en el preu.

Material i llibres els tindran a sobre el seu pupitre el primer dia de classe.

L’escola gestiona totes les incidències amb les editorials.

Les Llicencies Digitals de tots els llibres s’han de comprar a l’escola, ja que en cas contrari no s’adapta a la Plataforma Sallenet

Les famílies que opten a comprar els llibres fora de l’escola han de tenir present que la llicència digital de cada llibre, cal comprar-la a l’escola a part.