Nou servei: LUDOTECA cada tarda.

Com bé sabeu, la nostra escola sempre ha apostat per la conciliació d’horaris familiars. En un context prepandèmia, l’escola estava oberta en un horari ampli que esperem anar recuperant poc a poc. Aquest primer trimestre o fins a proper avís heu de saber que:

· L’escola ofereix un servei d’acollida matinal pels alumnes d’infantil i cicle inicial de primària. Aquest servei està dinamitzat per tres monitores que els proposen activitats. L’horari és de 7h45 a 9h de dilluns a divendres. Aquest servei requereix inscripció.

· L’escola obre el pati de l’escola a les 7h45 per a tots els alumnes de primària i secundària. A partir de les 8h40, els alumnes ja han d’entrat per la porta signada. Aquest servei és gratuït i no requereix inscripció. El pati de l’escola està vigilat per una monitora.

· L’escola ofereix un gran ventall d’activitats extraescolars per a cada etapa educativa. De dilluns a divendres de 17h a 18h15.

· L’escola ofereix un servei de LUDOTECA de dilluns a divendres, de 17h a 18h15 per aquelles famílies que ho necessitin. Està dinamitzat per una monitora que proposa activitats. És un servei que requereix inscripció si s’utilitza cada dia (enviar mail a extraescolars@figueres.lasalle.cat)

· Es pot fer ús d’aquest servei un dia de forma esporàdica abonant la quantitat de 6 € i entregant el comprovant. Cal enviar-lo a extraescolars@figueres.lasalle.cat per avisar que es farà ús del servei. Si cal, trucar a l’escola per avisar.

Pagament:

· Al nº d’entitat 0757593 de La Caixa o al caixer automàtic.

· Utilitzant l’enllaç https://www3.caixabank.es/apl/pagos/index_ca.html?CODCPR=90VPA003

· Amb l’App de CaixaBank o el servei de línia oberta.

· El cost mensual de l’activitat és de 40€. Aquest import no és fraccionable en funció de l’hora de sortida al servei.