menu x

TANCAMENT DE CENTRE A PARTIR DE DIVENDRES 13 DE MARÇ

A PARTIR DE DEMÀ DIVENDRES 13 DE MARÇ L’ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA PER ORDRE DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT. ADJUNTEM ESCRIT QUE HA ARRIBAT DEL DEPARTAMENT:

DARRER COMUNICAT:

Benvolgudes famílies

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. 

En cap cas el tancament representa un període de vacances per al professorat ni l’alumnat. Per això mateix, des de La Salle Catalunya oferirem la possibilitat de mantenir una atenció acadèmica no presencial, perquè l’alumnat se senti acompanyat en aquesta nova i excepcional circumstància.

Cal que els alumnes de Primària i de secundària disposin d’un terminal d’ordinador per anar seguint, executant i reenviant les tasques que cada professor/a anirà enviant

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. 

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però millor evitar aquells de tipus presencial.  També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

Lamentem les circumstàncies per les quals estem passant i desitgem a tots els membres de la Comunitat educativa de La Salle salut i ànims per fer front a aquesta incerta situació

En el cas que apareguin noves informacions us les farem arribar amb la major brevetat pels canals habituals de comunicació de l’escola.

CAL ESTAR PENDENTS DELS COMUNICATS ESPECÍFICS PER A CADA ETAPA QUE PODREU CONSULTAR A SALLENET.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. 

EQUIP DIRECTIU SALLE FIGUERES

COMUNICAT TARDA:

Benvolgut, benvolguda, 

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosostots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. 

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. 

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.  També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir. 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. 

COMUNICAT MIGDIA:

Benvolguda directora,

Benvolgut director,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a  mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà, divendres, 13 de març, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. 

Aquesta mesura, en principi, té prevista una durada inicial de 14 dies però prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. És molt important que avui comuniqueu a totes les famílies el tancament del centre a partir de demà.

Aquesta tarda rebrem més instruccions que us trametrem oportunament.

És igualment important que puguem contactar amb vosaltres en qualsevol moment i que tingueu oberts canals de comunicació amb el personal i les famílies del vostre centre.

Els Serveis Territorials del Departament d’Educació a Girona seguirem mantenint els canals de comunicació vigents perquè pugueu contactar en cas de consultes i dubtes concrets. 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració en aquesta situació excepcional. 

Ben codialment,

logo-signatura-correu
Portes Obertes Virtuals