Us recordem que podeu comprar l’equipament esportiu per al proper curs a la botiga online que trobareu a la pàgina http://www.uni4me.net

També podeu accedir a partir de la nostra pàgina web: https://figueres.lasalle.cat/serveis/#botigaLa reserva i compra d’aquests materials s’ha de realitzar a través de la botiga online del proveïdor uni4me. Recordem que l’ús del xandall és obligatori per a tots els alumnes. L’equipament bàsic i obligatori consta de pantaló llarg, jaqueta i samarreta tècnica de màniga curta.

L’equipament es pot completar amb pantaló curt, samarreta tècnica de màniga llarga i dessuadora. Així mateix, les noies que ho desitgin, poden substituir els pantalons de l’equipament bàsic per leggins amb disseny exclusiu.

També és obligatòria la bata fins a segon de primària i que cal reservar a la botiga online de uni4me. El codi d’accés a la botiga online és LSFI-17.


Enguany el procés seguirà aquest ordre:

1.-Realitzar la comanda a la botiga on line que trobareu a la web de l’escola

2.-Dur a terme el pagament

3.-La comanda arribarà a domicili en el termini de 48/72h amb totes les mesures de seguretat anti còvid-19. (L’enviament serà gratuït per a totes les comandes superiors a 50 euros)

4.- Hi ha un tràmit de possibles devolucions amb totes les garanties sanitàries

CreaEscola Quality Certificate for Education Website