Benvolgudes famílies,

obsequiem els alumnes de l’escola amb un xec regal per provar qualsevol de les extraescolars disponibles.

Reserva la teva plaça: https://forms.office.com/e/QFcUaiSB9R


Esperem que sigui del vostre interès!

ALTES NOVES A PARTIR DEL MES DE FEBRER

Les altes o baixes de les activitats extraescolars s’han de notificar mitjançant un correu electrònic a extraescolars@figueres.lasalle.cat

L’escola La Salle Figueres està vinculada, des dels seus inicis, a l’Agrupament Escolta Xiprers al Vent. La tasca d’educació des del lleure que duen a terme completa la formació dels nens, nenes i joves. Entre les seves activitats destaquen jocs de coneixença, cooperació, confiança, gincames, proves diverses, tallers, representacions, entre d’altres i també sortides, acampades de cap de setmana i els campaments de final de curs. Tot aquest plantejament metodològic pensat per construir persones en sentit ple capaces de viure en societat i desenvolupar projectes en equip.

Les activitats es fan els dissabtes a la tarda a les instal.lacions de l’escola (Camp de la Tramuntana) i són gestionades i supervisades per Minyons i Escoltes de Catalunya.

Adjuntem la informació bàsica per si alguna família està interessada en formar part de l’Agrupament Escolta Xiprers al Vent.